Jacques Peeters

Mari Ruiz Aguilera

Melanie Sluijp

Wie zijn wij

Van huishoudelijk schoonmaakwerk van kantoren tot glasbewassing en periodiek vloeronderhoud: schoonmaakbedrijf Jama Schoonmaak Diensten biedt het tegen een marktgerichte prijs en op hoog service- en kwaliteitsniveau.

 

Sinds 1 december 2015 bevindt JaMa Schoonmaak Diensten zich in Braingate in Capelle aan den IJssel. Het bedrijf heeft veertig schoonmaaksters in dienst, die bij zo’n tachtig panden werkzaam zijn. JaMa Schoonmaak Diensten richt zich op de kleinere, zelfstandige bedrijven in de regio Rotterdam-Amsterdam, waar tussen de één en vijftien werknemers in dienst zijn.

 

Braingate_1

De leiding is in handen van  Jacques Peeters die samen met Mari Ruiz en Melanie Sluijp gebruik maken van  hun 15 jaar aan ervaring in de schoonmaakindustrie om het hun personeel en klanten zo goed mogelijk naar de zin te maken.  Zo biedt JaMa Schoonmaak Diensten klanten Job Rotation aan: de mogelijkheid om na een half jaar van schoonmaakpersoneel te wisselen. Op deze manier kan het maximale uit de schoonmaakdiensten worden gehaald.

 

Organogram