Tapijt reinigen 

Vloeren zijn een verzamelplaats van vuil en stof. Het schoonhouden hiervan is vaak een moeilijke opdracht en vraagt om de juiste aandacht. Jama Schoonmaak heeft medewerkers met moderne middelen en apparatuur, die gespecialiseerd zijn in tapijt reinigen in uw kantoorpand. Naast tapijt reinigen kunnen we voor u ook vloeronderhoud verzorgen. Jama Schoonmaak is actief in de regio Rijnmond.

Tapijt reinigen: droge methode 

Bij tapijt reinigen met de droge methode wordt poeder gebruikt dat wordt ingeborsteld. Het vuil bindt zich aan het poeder en wordt vervolgens opgezogen. Voordeel van tapijt reinigen met deze methode is dat de ruimte snel weer gebruiksklaar is. Nadeel is dat er wat poeder in het tapijt kan achterblijven, waardoor het tapijt wat sneller vuil kan worden.

Tapijt reinigen: natte methode

Tapijt reinigen met de natte methode wordt het tapijt eerst gestofzuigd met een borstelmachine.Daarna sprayen we schoonmaakmiddel over het tapijt. Onder druk injecteren we daarna (heet) water in het tapijt dat meteen weer wordt opgezogen waardoor het losgeweekte vuil wordt meegenomen. Voordeel van tapijt reinigen met deze methode is een optimale reiniging, maar het duurt wel langer voordat het tapijt weer beloopbaar is.

Tapijt reinigen: tarieven

Bekijk de tarieven van tapijt reinigen

Meer weten over alle mogelijkheden?

Bel ons op 085 – 019 02 20 of via het contactformulier