Over JaMa Schoonmaak Diensten

Van huishoudelijk schoonmaakwerk van kantoren tot glasbewassing en periodiek vloeronderhoud: schoonmaakbedrijf Jama Schoonmaak Diensten biedt het tegen een marktgerichte prijs en op hoog service- en kwaliteitsniveau.

Na de oprichting in 2007 bevindt JaMa Schoonmaak Diensten zich het gebouw aan de van den Berghlaan te Hoofddorp. Het bedrijf heeft twintig schoonmaaksters in dienst, die bij zo’n tachtig panden werkzaam zijn. JaMa Schoonmaak Diensten richt zich op de kleinere, zelfstandige bedrijven in de regio Rotterdam, Amsterdam waar tussen de één en vijftien werknemers in dienst zijn.

Eigenaren Jacques Peeters en Mari Ruiz gebruiken hun 15 jaar aan ervaring in de schoonmaakindustrie om het hun personeel en klanten zo goed mogelijk naar de zin te maken.  Zo biedt JaMa Schoonmaak Diensten klanten Job Rotation aan: de mogelijkheid om na een half jaar van schoonmaakpersoneel te wisselen. Op deze manier kan het maximale uit de schoonmaakdiensten worden gehaald.

Zijn er schoonmaakklussen – zoals het zemen van  een raam op tweehoog – die niet door de schoonmaaksters kunnen worden uitgevoerd, dan is dit geen probleem. In een handomdraai schakelt JaMa Schoonmaak Diensten een ander bedrijf voor de klant in die het werk wel kan verrichten.

085-0190220